prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna

Katić, Irena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Katić, I. (2005). Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, I. (2005). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić I. Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

I. Katić, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Please login to the repository to save this object to your list.