prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna

Katić, Irena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Katić, I. (2005). Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić, I. (2005). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Katić I. Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

I. Katić, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.