Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Katić, I. (2005). Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537
Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537
Katić, Irena. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537
Katić, I. (2005). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537
Katić I. Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537
I. Katić, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520537