University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Organic Chemistry
Cite this document
Mamilović, K. (2015). Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069
Mamilović, Karla. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069
Mamilović, Karla. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069
Mamilović, K. (2015). 'Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069
Mamilović K. Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069
K. Mamilović, "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz cvijeta i lista majčine dušice", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717069