master's thesis
Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om

Knezović, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Knezović, K. (2017). Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović, K. (2017). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Knezović K. Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

K. Knezović, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971

Islandora Bookmark - Please login to use this feature