Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Knezović, K. (2017). Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, Kristina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović, K. (2017). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
Knezović K. Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971
K. Knezović, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554971