prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom

Klas, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Klas, K. (2017). Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

Klas, Kristina. "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

Klas, Kristina. "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

Klas, K. (2017). 'Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

Klas K. Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

K. Klas, "Određivanje fizikalnih svojstava soka od jabuke obrađenog visokim hidrostatskim tlakom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459816

Please login to the repository to save this object to your list.