prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina

Tišlarić, Zrinka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Tišlarić, Z. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Tišlarić, Zrinka. "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Tišlarić, Zrinka. "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Tišlarić, Z. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Tišlarić Z. Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Z. Tišlarić, "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701

Please login to the repository to save this object to your list.