Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Tišlarić, Z. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701
Tišlarić, Zrinka. "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701
Tišlarić, Zrinka. "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701
Tišlarić, Z. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701
Tišlarić Z. Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701
Z. Tišlarić, "Ekstrakcija i karakterizacija pektinskih tvari iz sekundarnih biljnih sirovina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:035701