University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Pedisić, S. (2007). Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, S. (2007). 'Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić S. Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
S. Pedisić, "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561