Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Pedisić, S. (2007). Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, Sandra. "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić, S. (2007). 'Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
Pedisić S. Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561
S. Pedisić, "Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610561