University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Prskalo, I. (2011). Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, Ivana. "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, Ivana. "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, I. (2011). 'Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo I. Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
I. Prskalo, "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340