Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Prskalo, I. (2011). Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, Ivana. "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, Ivana. "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo, I. (2011). 'Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
Prskalo I. Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340
I. Prskalo, "Validacija i primjena validirane metode za kvantifikaciju aflatoksina iz orašastih plodova", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248340