University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Kurek, K. (2012). Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782
Kurek, Karmen. "Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782
Kurek, Karmen. "Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782
Kurek, K. (2012). 'Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782
Kurek K. Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782
K. Kurek, "Primjena korektivnih i preventivnih mjera kod nadzora odstupanja kao elementa sustava kvalitete", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:150782