undergraduate thesis
Impact of way of cooling and atmosphere on antioxidant capacity of packed strawberries fruit durning storage

Tea Solarić (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Solarić, T. (2015). Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, Tea. "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, Tea. "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, T. (2015). 'Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić T. Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

T. Solarić, "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056