prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj

Solarić, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Solarić, T. (2015). Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, Tea. "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, Tea. "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić, T. (2015). 'Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Solarić T. Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

T. Solarić, "Utjecaj načina hlađenja te sastava atmosfere na antioksidacijski kapacitet zapakiranih plodova jagoda tijekom skladištenj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930056

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.