undergraduate thesis
Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Pehar, I. (2018). Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, I. (2018). 'Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar I. Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

I. Pehar, "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Please login to the repository to save this object to your list.