University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Pehar, I. (2018). Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, I. (2018). 'Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar I. Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
I. Pehar, "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923