završni rad
Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola

Isabela Pehar (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Pehar, I. (2018). Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar, I. (2018). 'Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

Pehar I. Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923

I. Pehar, "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923