University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Panić, M. (2016). Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586
Panić, Manuela. "Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586
Panić, Manuela. "Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586
Panić, M. (2016). 'Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586
Panić M. Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586
M. Panić, "Priprava ekstrakata komine grožđa pomoću eutektičnih otapala, izolacija antocijana te njihova in vitro biološka aktivnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:259586