University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document
Đukić, D. (2018). Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, D. (2018). 'Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić D. Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
D. Đukić, "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107