Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Đukić, D. (2018). Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, D. (2018). 'Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić D. Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
D. Đukić, "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107