University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document
Čombor, M. (2018). Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915
Čombor, Marko. "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915
Čombor, Marko. "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915
Čombor, M. (2018). 'Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915
Čombor M. Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2025 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915
M. Čombor, "Antioksidacijska aktivnost ekstrakata dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem - plazmom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:971915