undergraduate thesis
Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu

Jelačić, Nives
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering

Cite this document

Jelačić, N. (2019). Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić, N. (2019). 'Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Jelačić N. Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

N. Jelačić, "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737

Please login to the repository to save this object to your list.