University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Jelačić, N. (2019). Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737
Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737
Jelačić, Nives. "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737
Jelačić, N. (2019). 'Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737
Jelačić N. Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737
N. Jelačić, "Utjecaj pojedinih faza proizvodnje na boju i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165737