University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology and Analysis of Wine
Cite this document
Tuđen, L. (2015). Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353
Tuđen, Lucija. "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353
Tuđen, Lucija. "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353
Tuđen, L. (2015). 'Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353
Tuđen L. Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353
L. Tuđen, "Utjecaj integralne vinifikacije u hrastovim bačvama i tradicionalne vinifikacije na polifenolni sastav vina Plavac mali", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616353