prikaz prve stranice dokumenta Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima

Marin, Petra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Marin, P. (2018). Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, P. (2018). 'Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 May 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin P. Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2021 May 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

P. Marin, "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Islandora Bookmark - Please login to use this feature