prikaz prve stranice dokumenta Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Marin, P. (2018). Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, Petra. "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin, P. (2018). 'Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Marin P. Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

P. Marin, "Enantioselektivna redukcija prokiralnih ketona pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u prirodnim eutektičkim otapalima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222196

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.