University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Radonić, P. (2018). Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, P. (2018). 'Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić P. Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
P. Radonić, "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487