prikaz prve stranice dokumenta Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana

Radonić, Paula
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Radonić, P. (2018). Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić, P. (2018). 'Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Radonić P. Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

P. Radonić, "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487

Please login to the repository to save this object to your list.