Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Radonić, P. (2018). Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, Paula. "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić, P. (2018). 'Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
Radonić P. Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487
P. Radonić, "Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053487