master's thesis
Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku

Matanić, Josipa (2018)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Matanić, J. (2018). Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

Matanić, Josipa. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

Matanić, Josipa. "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

Matanić, J. (2018). 'Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

Matanić J. Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2020 August 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

J. Matanić, "Izolacija pigmenata iz alge Cystoseira primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415637

Islandora Bookmark - Please login to use this feature