master's thesis
Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta

Mikulić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Mikulić, A. (2018). Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

Mikulić, Ana. "Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

Mikulić, Ana. "Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

Mikulić, A. (2018). 'Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

Mikulić A. Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

A. Mikulić, "Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344234

Please login to the repository to save this object to your list.