prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke

Buntić, Blaženka (2018)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Buntić, B. (2018). Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, B. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić B. Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2020 August 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

B. Buntić, "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Islandora Bookmark - Please login to use this feature