Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Buntić, B. (2018). Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647
Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647
Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647
Buntić, B. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647
Buntić B. Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647
B. Buntić, "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647