prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke

Buntić, Blaženka (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Buntić, B. (2018). Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, Blaženka. "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić, B. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Buntić B. Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

B. Buntić, "Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854647

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.