prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice

Dević, Doroteja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Dević, D. (2014). Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, D. (2014). 'Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević D. Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

D. Dević, "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Please login to the repository to save this object to your list.