University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Analytical Chemistry
Cite this document
Macut, M. (2019). Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, Maja. "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut, M. (2019). 'Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
Macut M. Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292
M. Macut, "Utjecaj metoda ekstrakcije na udio eteričnog ulja i fenolni sastav lista lovora (Laurus nobilis L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823292