University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Gruičić, A. M. (2019). Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416
Gruičić, Ana Marija. "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416
Gruičić, Ana Marija. "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416
Gruičić, A. M. (2019). 'Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416
Gruičić AM. Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 September 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416
A. M. Gruičić, "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416