prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju

Dujšin, Barbara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Dujšin, B. (2016). Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, B. (2016). 'Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin B. Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

B. Dujšin, "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Please login to the repository to save this object to your list.