Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Dujšin, B. (2016). Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin, B. (2016). 'Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
Dujšin B. Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083
B. Dujšin, "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083