master's thesis
Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela

Banović, Nevenka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Banović, N. (2016). Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

Banović, N. (2016). 'Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

Banović N. Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

N. Banović, "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309

Please login to the repository to save this object to your list.