University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Banović, N. (2016). Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309
Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309
Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309
Banović, N. (2016). 'Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309
Banović N. Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309
N. Banović, "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301309