undergraduate thesis
Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije

Bajan, Ana Ružica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Bajan, A. R. (2020). Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

Bajan, A. R. (2020). 'Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

Bajan AR. Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

A. R. Bajan, "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981

Please login to the repository to save this object to your list.