Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Bajan, A. R. (2020). Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, Ana Ružica. "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan, A. R. (2020). 'Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
Bajan AR. Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981
A. R. Bajan, "Usporedba udjela masnog i mišićnog tkiva utvrđenog s razliĉitim uređajima metodom bioelektrične impedancije u studentske populacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411981