University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Organic Chemistry
Cite this document
Marčac, N. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, N. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac N. Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
N. Marčac, "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736