Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Marčac, N. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac, N. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
Marčac N. Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736
N. Marčac, "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736