University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Stanečić, Ž. (2020). Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Ž. (2020). 'Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić Ž. Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 October 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Ž. Stanečić, "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177