Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Stanečić, Ž. (2020). Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Željka. "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić, Ž. (2020). 'Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Stanečić Ž. Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177
Ž. Stanečić, "Biološki učinak polifenola iz mahune graška i ljuske luka kao sekundarnih izvora fitokemikalija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647177