University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Section for Food Preparation Processes
Cite this document
Marić, M. (2019). Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, M. (2019). 'Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić M. Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
M. Marić, "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277