Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Marić, M. (2019). Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, Mirela. "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić, M. (2019). 'Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
Marić M. Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277
M. Marić, "Procjena alergijskoga potencijala voća i povrća u funkciji proizvodnih procesa", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796277