undergraduate thesis
Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom

Grizelj, Diana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Grizelj, D. (2021). Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, D. (2021). 'Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj D. Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

D. Grizelj, "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Please login to the repository to save this object to your list.