University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Grizelj, D. (2021). Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589
Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589
Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589
Grizelj, D. (2021). 'Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589
Grizelj D. Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589
D. Grizelj, "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589