završni rad
Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom

Grizelj, Diana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Grizelj, D. (2021). Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, Diana. "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj, D. (2021). 'Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Grizelj D. Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

D. Grizelj, "Određivanje bioaktivnog potencijala trave ive (Teucruium montanum L.) primjenom ekstrakcije mikrovalovima i subkritičnom vodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210589

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.