master's thesis
Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj

Božac, Natalia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Božac, N. (2021). Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

Božac, N. (2021). 'Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

Božac N. Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 July 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

N. Božac, "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778

Please login to the repository to save this object to your list.