University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Božac, N. (2021). Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, N. (2021). 'Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac N. Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2025 January 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
N. Božac, "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778