master's thesis
Nephroprotective effect polyphenols from trnina flower affect markers of oxidative stress in mouse

Lea Sabljić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document...

Sabljić, L. (2016). Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961

Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961

Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961

Sabljić, L. (2016). 'Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961

Sabljić L. Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961

L. Sabljić, "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961