University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Sabljić, L. (2016). Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, L. (2016). 'Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić L. Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
L. Sabljić, "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961