Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Sabljić, L. (2016). Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, L. (2016). 'Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić L. Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
L. Sabljić, "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961